fbpx

Cалат з крабовими паличками, диким рисом та ананасами

Час приготування  – 20 хвилин

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И     :

  • Крабові палички ТМ “Санта Бремор” – 200г
  • Косервований ананас — 200 г
  • Дикий рис ( відварений) — 150 г
  • Листя салата — 60 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Сир — 80 г

Д л я  з а п р а в к и:

  • Грецький йогурт — 100г
  • Французька гірчиця — 1 ст. Ложка
  • Кріп — 2 гілочки
  • Сіль, перець по смаку

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Відваріть яйця,  простудіть під холодною водою, почистіть та наріжте кубиками.
  • Крабові палички ТМ “Санта Бремор” наріжте під кутом, а сир — слайсами.
  • Порвіть листя салату, до нього додайте рис, яйця, ананаси, нарізані крабові палички та сир.
  • Для заправки змішайте йогурт, гірчицю, сік лимону, подрібнену зелень кропу, сіль та перець.
  • Салат розкладіть по тарілках, заправте та подавайте.

Смачного!