Cалат з крабовими паличками, диким рисом та ананасами

Час приготування – 20 хвилин
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Крабові палички ТМ “Санта Бремор” – 200г
- Косервований ананас — 200 г
- Дикий рис ( відварений) — 150 г
- Листя салата — 60 г
- Яйця — 3 шт.
- Сир — 80 г
Д л я з а п р а в к и:
- Грецький йогурт — 100г
- Французька гірчиця — 1 ст. Ложка
- Кріп — 2 гілочки
- Сіль, перець по смаку
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Відваріть яйця, простудіть під холодною водою, почистіть та наріжте кубиками.
- Крабові палички ТМ “Санта Бремор” наріжте під кутом, а сир — слайсами.
- Порвіть листя салату, до нього додайте рис, яйця, ананаси, нарізані крабові палички та сир.
- Для заправки змішайте йогурт, гірчицю, сік лимону, подрібнену зелень кропу, сіль та перець.
- Салат розкладіть по тарілках, заправте та подавайте.
Смачного!