Філе хека з хрусткою скоринкою на подушці з морської капусти

Час приготування — 20 хвилин
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Філе хека — 400г
- Борошно — 50г
- Вершкове масло “Хуторок селянський” Тм “Рудь”, 73% для жарки- 30г
- Оливкова олія для жарки — 30г
- Морська капуста ТМ “Санта Бремор”— 150г
- Салат “Айсберг” – 80г
- Морква – 80г
- Томати — 60г
- Оливкова олія для заправки – 20г
- Лимон — 0,5 шт.
- Сіль, перець — за смаком.
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Філе хека наріжте на 4 порційних шматка, посоліть, поперчіть і обваляйте в борошні.
- Шматочки філе обсмажте, на суміші оливкової олії та вершкового масла, до золотистої скоринки.
- Моркву, томати і салат наріжте тоненькою соломкою. Змішайте з морською капустою та заправте оливковою олією та соком лимону.
- Для подачі, на тарілках, із даної суміші овочів, сформуйте овочеві подушки. Викладіть на подушки філе хека та подавайте до столу.
Смачного!