fbpx

Філе хека з хрусткою скоринкою на подушці з морської капусти

Час приготування — 20 хвилин

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Філе хека — 400г
  • Борошно — 50г
  • Вершкове масло “Хуторок селянський” Тм “Рудь”, 73% для жарки- 30г
  • Оливкова олія для жарки — 30г
  • Морська капуста ТМ “Санта Бремор”— 150г
  • Салат “Айсберг” – 80г
  • Морква – 80г
  • Томати — 60г
  • Оливкова олія для заправки – 20г
  • Лимон — 0,5 шт.
  • Сіль, перець — за смаком.

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Філе хека наріжте на 4 порційних шматка, посоліть, поперчіть і обваляйте в борошні.
  • Шматочки філе обсмажте, на суміші оливкової олії та вершкового масла, до золотистої скоринки.
  • Моркву, томати і салат наріжте тоненькою соломкою. Змішайте з морською капустою та заправте оливковою олією та соком лимону.
  • Для подачі, на тарілках, із даної суміші овочів, сформуйте овочеві подушки. Викладіть на подушки філе хека та подавайте до столу.

Смачного!