fbpx

Гьоза з яловичиною в гірчично-грибному соусі

Пропонуємо спробувати приготувати, нову для українців страву –  японські пельмені “GYOZA” від ТМ “VICI”, які містять аж 60% соковитої начинки, і мають дуже тонке тісто.

Час приготування – 20

 хвилин І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Пельмені “GYOZA” ТМ “VICI” з яловичиною – 400г
  • Олія для смаження — 1 ст. ложка
  • Вода (кип’ячена) — 2 ст. ложки

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И  д л я   с о у с у:

  • Цибуля — 1 шт.
  • Гриби шампіньйони — 200г
  • Вершки — 3 ст. ложки
  • Мед — 1 ч. ложка
  • Гірчиця — 1 ч. ложка
  • Сіль, перець — за смаком

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

ГОТУЄМО  “GYOZA”:

  • Налийте на сковорідку олію, нагрійте на середньому вогні. Викладіть пельмені “GYOZA” і смажте до золотистої скоринки.
  • Налийте воду, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 1-3 хвилини.
  • Зніміть кришку і дайте випаровуватися рідині не перевертаючи пельмені.

У процесі приготування для смаку можна додавати: приправи, перець, кунжутну олію, часник, лайм та інші ароматні інгредієнти.

  • Викладайте “GYOZA” зі сковороди на тарілку смаженою стороною вниз.

ГОТУЄМО СОУС:

  • Наріжте цибулю соломкою і обсмажте її на вершковому маслі.
  • Гриби почистіть, наріжте великими шматочками і додайте смажитися до цибулі до готовності.
  • Змішайте вершки, мед і гірчицю, додайте гриби з цибулею.
  • Приправте сіллю та перцем.

Насолоджуйтеся тоненьким тістом та соковитою начинкою в поєднанні з гірчично-грибним соусом!