Гьоза з яловичиною в гірчично-грибному соусі

Пропонуємо спробувати приготувати, нову для українців страву – японські пельмені “GYOZA” від ТМ “VICI”, які містять аж 60% соковитої начинки, і мають дуже тонке тісто.
Час приготування – 20
хвилин І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Пельмені “GYOZA” ТМ “VICI” з яловичиною – 400г
- Олія для смаження — 1 ст. ложка
- Вода (кип’ячена) — 2 ст. ложки
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И д л я с о у с у:
- Цибуля — 1 шт.
- Гриби шампіньйони — 200г
- Вершки — 3 ст. ложки
- Мед — 1 ч. ложка
- Гірчиця — 1 ч. ложка
- Сіль, перець — за смаком
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
ГОТУЄМО “GYOZA”:
- Налийте на сковорідку олію, нагрійте на середньому вогні. Викладіть пельмені “GYOZA” і смажте до золотистої скоринки.
- Налийте воду, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 1-3 хвилини.
- Зніміть кришку і дайте випаровуватися рідині не перевертаючи пельмені.
У процесі приготування для смаку можна додавати: приправи, перець, кунжутну олію, часник, лайм та інші ароматні інгредієнти.
- Викладайте “GYOZA” зі сковороди на тарілку смаженою стороною вниз.
ГОТУЄМО СОУС:
- Наріжте цибулю соломкою і обсмажте її на вершковому маслі.
- Гриби почистіть, наріжте великими шматочками і додайте смажитися до цибулі до готовності.
- Змішайте вершки, мед і гірчицю, додайте гриби з цибулею.
- Приправте сіллю та перцем.
Насолоджуйтеся тоненьким тістом та соковитою начинкою в поєднанні з гірчично-грибним соусом!