fbpx

Кошики з сирно-ягідною начинкою

Пропонуємо приготувати хрусткі кошики з соковитою сирно-ягідною начинкою.

Час приготування — 50 хвилин.

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :Тісто Філло ТМ “Валесто” для штруделя та лазаньї — 8 листів

  • Олія або топлене вершкове масло для змащування листів Філло — 50г

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И  д л я   н а ч и н к и:

  • Крем-сир вершковий (наприклад, “Маскарпоне”) — 250г
  • Вершки, 33% – 100 мл
  • Крохмаль — 2 ст. ложки
  • Сцукрова пудра — 2 ст. ложки з гіркою
  • Яйце — 1 шт.
  • Ягоди сезонні або заморожені – 100г

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Тісто, розморожене відповідно до рекомендацій на упаковці, розгорнути і накрити плівкою та вологим рушником, щоб не обвітрювалося.
  • Розігріти духовку до 220 °C.
  • Для начинки яйце збити з цукровою пудрою міксером. Додати сир “Маскарпоне”, вершки, крохмаль і перемішати міксером на малих обертах. Додати промиті і просушені ягоди, акуратно перешати вручну.
  • Лист Філло нарізати на квадрати (приблизно 10*10 см). У форму для кексів покласти внакладку два змазаних маслом (або олією) квадрати тіста, формуючи “Кошичок”.
  • У кожен “кошичок” викласти по столовій ложці підготовленої начинки.
  • Випікаємо в розігрітій духовці при 180 °C близько 15-20 хвилин.

Смачного!