Кошики з сирно-ягідною начинкою

Пропонуємо приготувати хрусткі кошики з соковитою сирно-ягідною начинкою.
Час приготування — 50 хвилин.
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :Тісто Філло ТМ “Валесто” для штруделя та лазаньї — 8 листів
- Олія або топлене вершкове масло для змащування листів Філло — 50г
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И д л я н а ч и н к и:
- Крем-сир вершковий (наприклад, “Маскарпоне”) — 250г
- Вершки, 33% – 100 мл
- Крохмаль — 2 ст. ложки
- Сцукрова пудра — 2 ст. ложки з гіркою
- Яйце — 1 шт.
- Ягоди сезонні або заморожені – 100г
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Тісто, розморожене відповідно до рекомендацій на упаковці, розгорнути і накрити плівкою та вологим рушником, щоб не обвітрювалося.
- Розігріти духовку до 220 °C.
- Для начинки яйце збити з цукровою пудрою міксером. Додати сир “Маскарпоне”, вершки, крохмаль і перемішати міксером на малих обертах. Додати промиті і просушені ягоди, акуратно перешати вручну.
- Лист Філло нарізати на квадрати (приблизно 10*10 см). У форму для кексів покласти внакладку два змазаних маслом (або олією) квадрати тіста, формуючи “Кошичок”.
- У кожен “кошичок” викласти по столовій ложці підготовленої начинки.
- Випікаємо в розігрітій духовці при 180 °C близько 15-20 хвилин.
Смачного!