fbpx

Легкий овочевий супчик

Легкий овочевий супчик

За цим рецептом ви приготуєте легкий і смачний овочевий супчик без особливих зусиль!Експерти радять їсти перші страви хоча б тричі на тиждень. Вони містять оптимальну кількість вуглеводів, білків і харчових волокон, необхідних організмові. Особливо актуальні бульйони, юшки, супи, борщі, капусняки восени і взимку, бо крім того, що тамують голод, ще й зігрівають!

Овочевий суп містить оптимальну кількість вуглеводів і білків, необхідних організмові

Час приготування — 60 хвилин.

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Суміш “Овочевий букет” ТМ “Рудь” – 400г
  • Картопля — 3-4 шт.
  • Цибуля -1 шт.
  • М’ясний бульйон — 2-2,5 л
  • Рослинна олія — 2 ст. ложки
  • Сіль, перець — за смаком
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Зелень для прикраси.

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Картоплю почистити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на невеликій кількості рослинної олії.
  • Заморожені овочі помістити в киплячий м’ясний бульйон. Коли суміш закипить, додати картоплю, а через деякий час — обсмажену цибулю і спеції (сіль, перець, лавровий лист). Варити до готовності.
  • Подавати до столу зі сметаною і зеленню.

Смачного!