Легкий овочевий супчик

Легкий овочевий супчик
За цим рецептом ви приготуєте легкий і смачний овочевий супчик без особливих зусиль!Експерти радять їсти перші страви хоча б тричі на тиждень. Вони містять оптимальну кількість вуглеводів, білків і харчових волокон, необхідних організмові. Особливо актуальні бульйони, юшки, супи, борщі, капусняки восени і взимку, бо крім того, що тамують голод, ще й зігрівають!
Овочевий суп містить оптимальну кількість вуглеводів і білків, необхідних організмові
Час приготування — 60 хвилин.
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Суміш “Овочевий букет” ТМ “Рудь” – 400г
- Картопля — 3-4 шт.
- Цибуля -1 шт.
- М’ясний бульйон — 2-2,5 л
- Рослинна олія — 2 ст. ложки
- Сіль, перець — за смаком
- Лавровий лист — 2 шт.
- Зелень для прикраси.
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Картоплю почистити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на невеликій кількості рослинної олії.
- Заморожені овочі помістити в киплячий м’ясний бульйон. Коли суміш закипить, додати картоплю, а через деякий час — обсмажену цибулю і спеції (сіль, перець, лавровий лист). Варити до готовності.
- Подавати до столу зі сметаною і зеленню.
Смачного!