fbpx

Панкейки з крилем

Час приготування — 15 хвилинІ Н Г Р Е Д І Є Н Т И  :

  • Борошно – 200г
  • Цукор 0 30г
  • Розпушувач – 12г
  • Молоко ТМ “Рудь” – 240г
  • Яйця — 2 шт.
  • Вершкове масло “Вологодське” ТМ “Рудь”, 82,5% – 60г
  • Паста “Антарктик кріль” ТМ “Санта Бремор” – 150г

    П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Змішайте всі сухі складові, попередньо просіявши їх через сито.
  • Окремо змішайте молоко та яйця. З’єднайте молочну суміш з просіяним борошном. Ретельно все перемішайте.
  • Додайте розтоплене вершкове масло та перемішайте.
  • Випікайте панкейки на сухій антипригарній сковороді.
  • Покладіть крем-пасту “Антарктик кріль” на панкейки та насолоджуйтеся!