Пельмені з грибним соусом та креветками

Хтось любить пельмені з маслом, хтось – зі сметаною, а кому-то вони до душі з вишуканими соусами. Сьогодні ми поділимося ну дуже оригінальним соусом, який допоможе урізноманітнити таку, здавалося б, просту страву. Час приготування — 30 хвилинІ Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Пельмені з яловичиною та свининою ТМ “Левада” – 500г
- Гриби шампіньйони – 200 г
- Креветки варені ТМ “Санта Бремор” — 150г
- Сметана ТМ “Рудь” , 15%- 200г
- Сіль, перець — до смаку
- Часник — 1 зубчик
- Борошно — 1 ч. ложка
- Лавровий лист — 2шт.
- Вершкове масло “Хуторок Селянський” ТМ “Рудь”, 73% – 2 ст.ложки
- Зелень петрушки — для прикраси страви
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- На сковороді розігріваємо вершкове масло та обсмажуємо в ньому тоненько нарізані шампіньйони, доводимо до готовності.
- Додаємо до грибів креветки, а потім виливаємо сметану. В момент закипання, додаємо подрібнений часник та борошно, ретельно все перемішуємо. Тушкуємо до густого стану.
- Потім варимо пельмені. В бульйон обов’язково додаємо лавровий лист, сіль та перець.
- Викладаємо пельмені на тарілку, поливаємо їх соусом, а зверху посипаємо подрібненою петрушкою.
Вуа-ля! Можна запрошувати сім’ю до столу!