fbpx

Пряний журавлиний чай

Американські вчені з’ясували, що журавлина є найкориснішою ягодою в світі. Вона містить велику кількість антиоксидантів, аскорбінової кислоти, рідкісного вітаміну РР, багато вітамінів  групи В, а також калій, йод та магній. Ввечері можна посмакувати чаєм із журавлини та насолодитися спілкуванням у теплому сімейному колі!

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Апельсин — 2-3 кружальця
  • Апельсиновий сік — 50 мл
  • Журавлина перетерта з цукром ТМ “Рудь” – 2-3 ст. ложки
  • Кориця — 1 паличка
  • Вода – 500мл

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Апельсин наріжте кружальцями та разом із перетертою журавлиною помістіть у скляний чайник.
  • Додайте апельсиновий сік та паличку кориці.
  • Залийте все окропом, дайте настоятися протягом 15 хвилин.

Смакуйте  з користю!