Пряний журавлиний чай

Американські вчені з’ясували, що журавлина є найкориснішою ягодою в світі. Вона містить велику кількість антиоксидантів, аскорбінової кислоти, рідкісного вітаміну РР, багато вітамінів групи В, а також калій, йод та магній. Ввечері можна посмакувати чаєм із журавлини та насолодитися спілкуванням у теплому сімейному колі!
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Апельсин — 2-3 кружальця
- Апельсиновий сік — 50 мл
- Журавлина перетерта з цукром ТМ “Рудь” – 2-3 ст. ложки
- Кориця — 1 паличка
- Вода – 500мл
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Апельсин наріжте кружальцями та разом із перетертою журавлиною помістіть у скляний чайник.
- Додайте апельсиновий сік та паличку кориці.
- Залийте все окропом, дайте настоятися протягом 15 хвилин.
Смакуйте з користю!