Рулет із курячих стегон та листкового тіста

Рулет із курячих стегенець виходить особливо соковитим. А пікантності йому додадуть гриби! У літній період можна використовувати свіжі шампіньйони, а в зимовий — замінити на заморожені.
Час приготування — 70 хвилин.
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Листкове тісто ТМ “Рудь” – 500 г
- Курячі стегенця — 6 шт.
- Сир твердий — 150г
- Шампіньйони заморожені ТМ “Рудь” або свіжі – 400г
- Кріп або петрушка — 200 г
- Цибуля — 1шт.
- Сіль, перець — за смаком
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Попередньо вимиті курячі стегна розрізаємо вздовж кістки і витягуємо її. Також знімаємо шкірку.
- Злегка відбиваємо м’ясо кухонним молоточком і натираємо сіллю і перцем.
- Змішуємо натертий твердий сир з нарізаною зеленню.
- Обсмажуємо на сухій сковороді заморожені або свіжі шампіньйони з дрібно нарізаною цибулею.
- Викладаємо на курячі стегенця твердий сир із зеленню і гриби з цибулею. Скручуємо рулетом і загортаємо у листкове тісто.
- Випікаємо в розігрітій духовці при 200 °C 25–30 хвилин.
Смачного!