fbpx

Рулет із курячих стегон та  листкового тіста

Рулет із курячих стегенець виходить особливо соковитим. А пікантності йому додадуть гриби! У літній період можна використовувати свіжі шампіньйони, а в зимовий — замінити на заморожені.

Час приготування — 70 хвилин.

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Листкове тісто ТМ “Рудь” – 500 г
  • Курячі стегенця — 6 шт.
  • Сир твердий — 150г
  • Шампіньйони заморожені ТМ “Рудь” або свіжі – 400г
  • Кріп або петрушка — 200 г
  • Цибуля — 1шт.
  • Сіль, перець — за смаком

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Попередньо вимиті курячі стегна розрізаємо вздовж кістки і витягуємо її. Також знімаємо шкірку.
  • Злегка відбиваємо м’ясо кухонним молоточком і натираємо сіллю і перцем.
  • Змішуємо натертий твердий сир з нарізаною зеленню.
  • Обсмажуємо на сухій сковороді заморожені або свіжі шампіньйони з дрібно нарізаною цибулею.
  • Викладаємо на курячі стегенця твердий сир із зеленню і гриби з цибулею. Скручуємо рулетом і загортаємо у листкове тісто.
  • Випікаємо в розігрітій духовці при 200 °C 25–30 хвилин.

Смачного!