Салат з картоплею, оселедцем та селерою

Час приготування – 1 год 10 хвилинІ Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Філе оселедця “Матіас” ТМ “Санта Бремор” – 250г
- Картопля — 600 г
- Яблуко “Грені Сміт”— 1 шт
- Селера — 2 шт. Червона цибуля — 1 шт.
Д л я з а п р а в к и:
- Яйце (жовток) — 1 шт.
- Гірчиця — 1 ч. ложка
- Сіль, цукор, перець по смаку
- Олія (нерафінована) — 80 г
- Білий винний оцет — 1 ч. Ложка
- Вода (при необхідності)
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Відваріть картоплю, простудіть її та наріжте дольками. Оселедець поріжте рівними шматочками.
- Почистіть яблуко, сереру та цибулю. Наріжте тоненькими скибочками яблуко та селеру, а цибулю — тоненькою соломкою.
- Для заправки взбийте жовток з цукром, сіллю, перцем та гірчицею. Продовжуючи збивати, додайте олію.
- В заправку додайте винний оцет, при необхідності розбавте водою.
- Змішайте всі інгредієнти салату, заправте та подавайте до столу.
Смачного!