fbpx

Салат з картоплею, оселедцем та селерою

Час приготування  – 1 год 10 хвилинІ Н Г Р Е Д І Є Н Т И     :

  • Філе оселедця “Матіас” ТМ  “Санта Бремор” – 250г
  • Картопля — 600 г
  • Яблуко “Грені Сміт”— 1 шт
  • Селера — 2 шт. Червона цибуля — 1 шт.

Д л я  з а п р а в к и:

  • Яйце (жовток) — 1 шт.
  • Гірчиця — 1 ч. ложка
  • Сіль, цукор, перець по смаку
  • Олія (нерафінована) — 80 г
  • Білий винний оцет — 1 ч. Ложка
  • Вода (при необхідності)

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Відваріть  картоплю, простудіть її та наріжте дольками. Оселедець поріжте рівними шматочками.
  • Почистіть яблуко, сереру та цибулю. Наріжте тоненькими скибочками яблуко та селеру, а цибулю — тоненькою соломкою.
  • Для заправки взбийте жовток з цукром, сіллю, перцем та гірчицею. Продовжуючи збивати, додайте олію.
  • В заправку додайте винний оцет, при необхідності розбавте водою.
  • Змішайте всі інгредієнти салату, заправте та подавайте до столу.

Смачного!