fbpx

Салат з сьомгою, селерою та морквою

До вашої уваги рецепт оригінального салату, родом з США. В цьому салаті не багато інгредієнтів, проте багато користі. . Сьомга наситить організм омега-3 кислотами, а вітаміни, які є в моркві та селері, прекрасно засвояться за допомогою оливкової олії, яка також дуже корисна для організму людини. Тому цей  салат  вважається збалансованим, простим  та смачним. Час приготування – 10 хвилин

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Слабосолена сьомга ТМ “Санта Бремор”- 200г
  • Стебло селери — 3 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Рукола — 60г
  • Сіль, перець — за смаком
  • Сік лайму — 1 ч. ложка
  • Оливкова олія — 2 ст. ложки

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Почистіть моркву та стебла селери та поріжте їх крупними шматочками.
  • Поріжте на шматочки сьомгу та змішайте її з морквою та селерою.
  • Порвіть руколу та додайте її до попередніх інгредієнтів.
  • Посоліть, поперчіть, додайте сік лайму та оливкову олію. Все ретельно перемішайте та насолоджуйтеся неперевершеним смаком!