Сендвічі з варениками

Інколи з простих інгредієнтів можна приготувати цікаві, смачні та незвичні страви, якими можна здивувати своїх близьких. Отож пропонуємо приготувати – сендвічі з варениками.Час приготування — 20 хвилин
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Вареники ТМ “Левада” (з будь-якою начинкою) – 4 шт.
- Цибуля — 0,5 шт.
- Вершкове масло “Хуторок Селянський” ТМ “Рудь”,73% – 1 ст. ложка
- Скибочки бекону — 2шт.
- Сир Чеддер — 50г
- Сіль, перець — за смаком
- Олія для смаження
- Хліб тостовий — 2 шматочки
- Сметана ТМ “Рудь”, 15% – 1 ст. ложка
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Відваріть вареники.
- Обсмажте в олії подрібнену цибулю до золотистого кольору. Викладіть її в тарілку.
- Підсмажте скибочки бекону до хрусткої скоринки, відкладіть.
- Змастіть маслом шматочки хліба з зовнішньої сторони сендвіча.
- Покладіть готові інгредієнти на скибочки хліба, де немає масла, в такій послідовності: сир, вареники, цибуля, бекон, сир.
- Обсмажуйте на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Подавайте зі сметаною. Смачного!