fbpx

Сендвічі з варениками

Інколи з простих інгредієнтів можна приготувати цікаві, смачні та незвичні страви, якими можна здивувати своїх близьких. Отож пропонуємо приготувати  – сендвічі з варениками.Час приготування — 20 хвилин

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Вареники ТМ “Левада” (з будь-якою начинкою) – 4 шт.
  • Цибуля — 0,5 шт.
  • Вершкове масло “Хуторок Селянський” ТМ “Рудь”,73% – 1 ст. ложка
  • Скибочки бекону — 2шт.
  • Сир Чеддер — 50г
  • Сіль, перець — за смаком
  • Олія для смаження
  • Хліб тостовий — 2 шматочки
  • Сметана ТМ “Рудь”, 15% – 1 ст. ложка

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Відваріть вареники.
  • Обсмажте в олії подрібнену цибулю до золотистого кольору. Викладіть її в тарілку.
  • Підсмажте скибочки бекону до хрусткої скоринки, відкладіть.
  • Змастіть маслом шматочки хліба з зовнішньої сторони сендвіча.
  • Покладіть готові інгредієнти на скибочки хліба, де немає масла, в такій послідовності: сир, вареники, цибуля, бекон, сир.
  • Обсмажуйте на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Подавайте зі сметаною. Смачного!