Штрудель зі шпинатом, помідорами черрі та сиром з пліснявою

Для цього рецепту Вам знадобиться спеціальне витяжне тісто — тісто Філло ТМ “Valesto”, яке Ви зможете придбати у нас на сайті та готувати з нього різну смакоту!
Час приготування: 20-25 хв.
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И д л я ш т р у д е л я:
- Витяжне тісто Філло для штруделя та лазаньї — 4 листи
- Олія або топлене вершкове масло (на Ваш вибір) для змащування листів Філло – 50г
І Н ГР Е Д І Є Н Т И д л я н а ч и н к и:
- Шпинат (заморожений ТМ Рудь) – 200г
- Помідори черрі – 100г
- Сир з пліснявою (білою або блакитною, наприклад, “Камамбер”) – 100г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яйце куряче — 1шт.
- Часник — за смаком.
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Тісто, розморожене відповідно до рекомендацій на упаковці, розгорнути і накрити плівкою та вологим рушником, щоб не обвітрилося.
- Розігріти духовку до 220°С.
- Розморозити шпинат і добре віджати воду. Нарізати соломкою помідори.
- Злегка обсмажити дрібно порізані цибулю і часник. Додати шпинат і смажити ще кілька хвилин. Додати помідори, перемішати. Зняти сковороду з вогню, дати трохи охолонути і руками покришити туди сир. Посолити, поперчити і вбити яйце.
- Зібрати штрудель. Для цього на лист пергаменту покласти 4 листи Філло, змащуючи кожен маслом (або олією). Рівним шаром розподілити по тісту начинку і загорнути штрудель, підігнувши краї вниз. Змастити штрудель зверху сметаною (маслом або яйцем).
- Випікати 20-25 хвилин при температурі 200°С до золотистої скоринки.