fbpx

Штрудель зі шпинатом, помідорами черрі та сиром з пліснявою

Для цього рецепту Вам знадобиться  спеціальне витяжне тісто — тісто Філло ТМ “Valesto”, яке Ви зможете придбати у нас на сайті та готувати з нього різну смакоту!

Час приготування: 20-25 хв.

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И  д л я  ш т р у д е л я:

  • Витяжне тісто Філло для штруделя та лазаньї — 4 листи
  • Олія або топлене вершкове масло (на Ваш вибір) для змащування листів Філло – 50г

І Н ГР Е Д І Є Н Т И    д л я   н а ч и н к и:

  • Шпинат (заморожений ТМ Рудь) – 200г
  • Помідори черрі – 100г
  • Сир з пліснявою (білою або блакитною, наприклад, “Камамбер”) – 100г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Яйце куряче — 1шт.
  • Часник — за смаком.

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Тісто, розморожене відповідно до рекомендацій на упаковці, розгорнути і накрити плівкою та вологим рушником, щоб не обвітрилося.
  • Розігріти духовку до 220°С.
  • Розморозити шпинат і добре віджати воду. Нарізати соломкою помідори.
  • Злегка обсмажити дрібно порізані цибулю і часник. Додати шпинат і смажити ще кілька хвилин. Додати помідори, перемішати. Зняти сковороду з вогню, дати трохи охолонути і руками покришити туди сир. Посолити, поперчити і вбити яйце.
  • Зібрати штрудель. Для цього на лист пергаменту покласти 4 листи Філло, змащуючи кожен маслом (або олією). Рівним шаром розподілити по тісту начинку і загорнути штрудель, підігнувши краї вниз. Змастити штрудель зверху сметаною (маслом або яйцем).
  • Випікати 20-25 хвилин при температурі 200°С до золотистої скоринки.