fbpx

Суп з шампіньйонами та вершками

Суп як першу страву надзвичайно корисно включати до раціону кілька разів на тиждень, адже він покращує обмін речовин та сприяє відновленню необхідного балансу рідини в організмі.

Пропонуємо вам для того, щоб ви  готували супи із задоволенням та натхненням, а головне швидко, використовувати заморожені овочі “Рудь” від ТМ “Шеф-кухар” та”Хуторок “.

Час приготування — 60 хвилин.

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :

  • Суміш “Суп із грибами” ТМ “Рудь” – 400г
  • М’ясний бульйон — 1,5 л
  • Борошно — 1,5 ст. ложки
  • Вершки — 1 склянка
  • Сіль, перець — за смаком
  • Масло “Хуторок Селянський” ТМ “Рудь”, 73% – 1 ст. ложка
  • Зелень для прикраси.
  • Грінки

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Суміш для супу висипати в бульйон і варити 5–7 хвилин.
  • Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, ввести в бульйон і варити ще 5 хвилин. Сіль та спеції додати за смаком.
  • До столу цю страву подавати гарячою з вершками та грінками.

Смачного!