Суп з шампіньйонами та вершками

Суп як першу страву надзвичайно корисно включати до раціону кілька разів на тиждень, адже він покращує обмін речовин та сприяє відновленню необхідного балансу рідини в організмі.
Пропонуємо вам для того, щоб ви готували супи із задоволенням та натхненням, а головне швидко, використовувати заморожені овочі “Рудь” від ТМ “Шеф-кухар” та”Хуторок “.
Час приготування — 60 хвилин.
І Н Г Р Е Д І Є Н Т И :
- Суміш “Суп із грибами” ТМ “Рудь” – 400г
- М’ясний бульйон — 1,5 л
- Борошно — 1,5 ст. ложки
- Вершки — 1 склянка
- Сіль, перець — за смаком
- Масло “Хуторок Селянський” ТМ “Рудь”, 73% – 1 ст. ложка
- Зелень для прикраси.
- Грінки
П Р И Г О Т У В А Н Н Я:
- Суміш для супу висипати в бульйон і варити 5–7 хвилин.
- Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, ввести в бульйон і варити ще 5 хвилин. Сіль та спеції додати за смаком.
- До столу цю страву подавати гарячою з вершками та грінками.
Смачного!