fbpx

Торт “Пташине молоко”

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И     д л я    б і с к в і т а:

  • Яйця -4шт.
  • Цукор — 150 г
  • Борошно – 150г

І Н Г Р Е Д І Є Н Т И     д л я    с у ф л е:

  • Яйця — 10шт.
  • Цукор — 300г
  • Масло солодковершкове “Вологодське” 82,5% ТМ “Рудь” – 200г
  • Молоко — 200мл
  • Желатин — 30г
  • Борошно — 1 ст. ложка.

П Р И Г О Т У В А Н Н Я:

  • Желатин залити 150 мл води та залишити на 1 годину. Яйця збити з цукром, додати борошно та перемішати. Форму застелити папером для випічки. Вилити тісто й випікати при температурі 180°С 25-30 хвилин.
  • Для суфле — жовтки розтерти з 150г цукру, додати молоко, борошно та всі інгредієнти, перемішати. Поставити на водяну баню, нагріти. Потім охолодити та додати розм’якшене масло, збити.
  • Желатин нагріти до розчинення, охолодити.
  • Білки збити з дрібкою солі в густу піну. Додати решту частину цукру та знову збити. Додати желатин, перемішати. Змішати жовткову масу з білками. Поставити в холодильник.
  • Бісквіт розрізати на дві частини. Нижню частину залишити у формі. Викласти суфле, розрівняти. На суфле викласти другий корж. Поставити торт у холодильник на 6-8 годин. Зверху можна полити розтопленим шоколадом.

Смакуйте із задоволенням!