fbpx

Договір публічної оферти

Договір – оферта на купівлю товарів через Інтернет – магазин

Преамбула

Шановний користувач сайту https://liderholod.com.ua/ , звертаємо Вашу увагу на те, що проставлення символу «галочка» означає, що Ви ознайомлені та згодні з умовами використання сайту https://liderholod.com.ua/ , також є акцептом Вами даної публічної оферти. Проставлення символу «галочка», а також використання в будь-якому вигляді сайту https://liderholod.com.ua/ (у тому числі, але не обмежуючись замовлення Вами товарів і послуг з використанням сайту https://liderholod.com.ua/ , участь в бонусних програмах, акціях, заповнення заявок, форм тощо) є Вашою беззастережною  згодою з усіма положеннями та умовами даної публічної оферти і прирівнюється до підписання договору обома сторонами. Дана публічна оферта є обов’язковою для виконання сторонами. У разі Вашої незгоди з умовами даної публічної оферти, Ви повинні утриматися від використання сайту https://liderholod.com.ua/.

 

ВИЗНАЧЕННЯ І ТЕРМІНИ:

  1. Сайт – web-сайт, що належить Власнику сайту і має адресу в мережі Інтернет https://liderholod.com.ua/ , з допомогою якого Користувач має можливість здійснити покупку бажаного товару.
  2. Користувач (Ви) – фізична особа, резидент України або іноземець, яка володіє повною/неповною дієздатністю, що використовує дані сайту(ів) і/або його окремі інструменти, згодна з умовами Публічної оферти і виконала всі її умови описані нижче.
  3. Покупець – Користувач, який здійснив покупку на сайті https://liderholod.com.ua/.
  4. Адміністрація сайту, адміністрація інтернет-магазину «Лідер Холод», https://liderholod.com.ua/ –фізична особа Іщенко Сергій Васильович (21019, м. Вінниця, вул. Якова Шепеля, 72, ІПН 2922705753).
  5. Угода – дана публічна оферта, включаючи всі її умови.
  6. Продавець – фізична особа, яка розміщує на Сайті інформацію про реалізовані ним товари і/або послуги. Продавцем може бути як Адміністрація, так і будь-яка інша особа, якій Адміністрація надала право на розміщення відомостей про товар та/або послуги. Найменування Продавця вказується в документах на передачу товару Покупцю (акт прийому-передачі, видаткова накладна, товарний чек, фіскальний чек тощо, що підтверджують факт передачі товару Покупцеві).
  7. Товар – товари, послуги, інші матеріальні і нематеріальні об’єкти, інформація про які розміщена на Сайті.
  8. Замовлення – звернення Користувача через Сайт і/або за допомогою дзвінка до Продавця з проханням здійснити реалізацію товару, а також сукупність товарів, зазначених у замовленні Користувача.
  9. Платник – особа, яка здійснює оплату замовлення Користувача.
  10. Одержувач – особа, зазначена Платником у формі замовлення, як особа, уповноважена Платником, отримати товар. Якщо інше не зазначено у формі Замовлення, Одержувачем є Платник.
  11. Пропозиція – відомості про товар, розміщені Продавцем на Сайті, які включають в себе інформацію про товар, його ціну, способи оплати і доставки, інформацію про знижки та акційні пропозиції на товар, а також інші умови придбання товару. Умови Пропозицій, розміщених на Сайті, встановлюються Продавцем. Пропозиція є інформацією про можливі умови покупки товару.
  12. Сторони – Продавець, Покупець, Користувач, Платник.

 

  1. ПРЕДМЕТ І УМОВИ УГОДИ

1.1. Ця Угода регулює порядок доступу Користувача до інформації, розміщеної на Сайті, порядок використання Сайту, а також можливість передачі таких товарів Користувачеві.

1.2. Ця Угода є публічною офертою. Використовуючи матеріали та інструменти Сайту, Користувач вважається беззастережно і безумовно приймаючим (акцептантом) цю Угоду. Користувач зобов’язаний повністю ознайомитися з умовами цієї Угоди до реєстрації на Сайті та/або проставлення символу «галочка». Реєстрація Користувача на Сайті означає повне і беззастережне прийняття угоди (у відповідності зі статтями 641, 642 Цивільного Кодексу України).

1.3. Сайт є платформою для розміщення пропозицій про продаж товарів Продавцями.

1.4. Інформація про товар відображається на сайті https://liderholod.com.ua/  і є динамічною. Це означає, що інформація може бути оновлена, змінена і доповнена Адміністрацією у будь-який момент без попереднього повідомлення Користувача (-ів). Будь-яка інформація про товар Продавця, умови акції, ціни товару, і будь-які інші правила надання послуг Продавцем відображаються на сайті https://liderholod.com.ua/ . Адміністрація Сайту має право в будь-який час, в односторонньому порядку змінювати умови даної Угоди. Зміни набувають чинності з моменту розміщення нової версії Угоди на сайті https://liderholod.com.ua/ .

1.5. Справжній договір може бути укладений право – та дієздатною (неповно дієздатною) особою (Користувачем), з урахуванням особливостей, передбачених Главою 4 Цивільного Кодексу України. Приймаючи умови договору, Ви підтверджуєте свою право – і дієздатність (неповну дієздатність), приймаєте на себе зобов’язання, що виникають внаслідок використання сайті https://liderholod.com.ua/ та укладення даної Угоди.

1.6. Пропозиція на Сайті не є офертою. Користувач після ознайомлення з розміщеною на сайті Пропозицією має право зробити оферту Продавцю шляхом заповнення форми Замовлення та/або здійснити замовлення через Call центр сайту. Заповнення форми Замовлення вважається офертою Користувача Продавцю на придбання Користувачем товару на умовах, зазначених у відповідній Угоді.

1.7. Оферта вважається прийнятою Продавцем, якщо Продавець здійснив дії, які свідчать про прийняття оферти Користувача, а саме: фактично відвантажив товар, приступив до надання послуг у відповідності з умовами, передбаченими офертою Користувача, надав рахунок на оплату замовлених товарів.

1.8. Продавець має право запропонувати реалізувати товар на інших умовах після отримання оферти Користувача. В такому разі дана пропозиція вважається зустрічною офертою і повинна бути прийнята Користувачем. Прийняттям зустрічної оферти вважається фактичне отримання Користувачем і/або Одержувачем товару на умовах, передбачених зустрічною офертою. Продавець має право відкликати зустрічну оферту до моменту отримання товару Покупцем.

1.9. Погодженням усіх істотних умов Договору Сторонами є оплата та/або фактичне одержання товару Покупцем, а також відвантаження товару Продавцем.

1.10. Сторони погоджуються, що надсилання Продавцем та/або Адміністрацією сайту будь-яких повідомлень про наявність товару, прийняття замовлення, термін доставки товару, його ціну, умови та форми оплати, статус та/або зміни статусу замовлення і т.п., надісланих Продавцем та/або Адміністрацією сайту за допомогою електронної пошти, sms – повідомлень, телефонного дзвінка, є виключно повідомленням Покупця про отримання оферти Продавцем і не може свідчити про її акцептування Продавцем.

1.11. Доставка товару здійснюється логістичною компанією ТОВ «ДІАНАЛОГІСТИК» (або іншою особою, визначеною Продавцем) шляхом адресної доставки у місце, визначене при оформленні Замовлення.

Доставка придбаного Покупцем товару здійснюється за рахунок Покупця.

Доставка товару за цією угодою здійснюється виключно в адміністративних межах міста Вінниці. Користувачі погоджуються з тим, що вартість товарів/послуг Продавця, розміщених на сайті Ініціатором, може збільшуватися без попереднього повідомлення.

1.12. Моментом отримання товару Одержувачем є підписання Одержувачем документа, що підтверджує факт прийняття замовленого товару (товарно-транспортна накладна, акт прийому-передачі, декларація на пересилку, товаротранспортна накладна тощо) або фактичне отримання Одержувачем товару та вчинення ним дій, що свідчать про прийняття товару. Перед відправкою товар перевіряється і страхується на повну вартість. При отриманні товару Одержувач зобов’язується перевірити товар на наявність ушкоджень, недоліків, а також наявність комплекту необхідних документів (товарний чек/видаткова накладна тощо) у разі виявлення невідповідностей на місці пред’явити претензії перевізнику. Продавець не несе відповідальність за дії перевізника.

1.13. При прийнятті (акцептуванні) оферти Продавця Користувач дає згоду на одержання інформації про товар за допомогою дистанційного зв’язку. Проставлений підпис на документах, що підтверджують прийняття товару та/або фактичне прийняття товару, означає, що Одержувач отримав всі необхідні відомості (інформацію) про товар до моменту його прийняття.

 

  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

2.1. Як Користувач Сайту, Ви гарантуєте не робити яких-небудь дій, що порушують законодавство України, норми міжнародного права і дій, які можуть порушити нормальне функціонування Сайту.

2.2. Користувач зобов’язаний своєчасно проінформувати Адміністрацію Сайту про несанкціонований доступ до особистої сторінки Користувача третіми особами. Для інформування Користувач повинен звернутися в Службу підтримки за координатами, вказаними на Сайті.

2.3. Користувач надає свою згоду на використання та обробку своїх персональних даних у відповідності з чинним законодавством України.

2.4. Приймаючи умови Угоди, Користувач підтверджує, що ознайомлений і згоден з Політикою конфіденційності Сайту, а також з умовами цієї Угоди.

2.5. Приймаючи умови Угоди, Користувач підтверджує, що він є право – та дієздатною (неповно дієздатною) особою, а також у нього відсутні які-небудь обмеження в дієздатності, що можуть перешкоджати вчиненню даного правочину.

2.6. Коментарі та інші записи Користувача на Сайті не повинні суперечити вимогам законодавства України та загальновизнаним нормам моралі і толерантності.

2.7. Відповідальність за грошові перекази, які здійснюють Платники, повністю покладається на банки, фінустанови та платіжні системи, послугами яких вирішує скористатися Користувач. Продавець не бере на себе відповідальність за дії Процесингових центрів.

2.8. Власник сайту не несе відповідальність за працездатність устаткування, на якому розміщений Сайт, доступність Сайту, роботу каналів передачі даних та інші технічні засоби для здійснення Користувачами доступу до Сайту.

2.9. Продавець не несе відповідальність за дії Перевізника, в тому числі за терміни/строки перевезення, а також за збереження товару під час доставки.

2.10. Відповідальність Продавця за зміни умов реалізації товару обмежується правом Одержувача (Користувача, Платника) відмовитися від придбання товару і вимагати повернення сплачених за нього коштів (якщо він оплачений).

2.11. Користувач несе відповідальність за достовірність даних, зазначених у формі Замовлення. У випадку, якщо неправильне, неточне та/або неправильне зазначення даних в Замовленні призвело до додаткових витрат Продавця, пов’язаних з доставкою товару за невірною адресою або видачу товару невірному Одержувачу, всі пов’язані з цим ризики, збитки та витрати покладаються на Користувача. Продавець має право стягувати суму таких збитків або витрат із сум, сплачених Платником в якості оплати товару. Користувач зобов’язаний надати про себе всю необхідну інформацію для укладення/вчинення даної угоди.

2.12. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання, неналежне виконання своїх зобов’язань, внаслідок впливу обставин форс-мажору, які визначені чинним законодавством України, якщо такі обставини не могли бути заздалегідь передбачені Сторонами, є їм непідконтрольні, Сторони не можуть їх уникнути та вони прямо перешкоджають виконаю умов цієї Угоди.

 

  1. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. При реєстрації на інтернет-сайті Замовник  залишає свої персональні дані, в тому числі:

– прізвище, ім’я, по-батькові;

– адреса доставки;

– номер телефону;

– електронну адреса (e-mail).

3.2. Надаючи свої персональні дані при реєстрації на Сайті, Замовник дає свою добровільну згоду на збір, обробку, використання (у тому числі і передачу), зберігання своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

3.3. Адміністрація сайту та Продавець використовують отримані Персональні дані для цілей виконання доручення та продажу товарів і надання послуг, визначених цією Угодою, для просування послуг, у тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.

3.4. Адміністрація сайту та Продавець зобов’язуються не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Адміністрацією сайту та Продавцем інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Адміністрацією сайту та Продавцем, у тому числі і для виконання зобов’язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлене вимогами чинного законодавства.

3.5. Якщо Покупець не бажає, щоб Адміністрація сайту та Продавець обробляли його персональні дані, то Покупець не може продовжувати користуватися послугами Сайту.

3.6. Покупець несе відповідальність за підтримку своїх персональних даних в актуальному стані. Адміністрація сайту та Продавець не несуть відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов’язань у зв’язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю її дійсності.

 

  1. ГАРАНТІЇ НА ТОВАР

4.1. Строк придатності Товару (-ів) встановлюється Виробником та позначається на упаковці Товару (-ів).

 

  1. ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

5.1. Покупець/Одержувач вправі відмовитись від товару в будь-який час до його передачі Покупцю/Одержувачу, а після прийняття товару – в порядку та на умовах, визначених цим Договором та чинним законодавством.

5.2. Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром, або відтворений на дисплеї програмного реєстратора розрахункових операцій (дисплеї пристрою, на якому встановлений програмний реєстратор розрахункових операцій) QR-код, що дає змогу споживачеві здійснювати його зчитування та ідентифікацію з розрахунковим документом за структурою даних, що в ньому містяться, або надісланий електронний розрахунковий документ на наданий споживачем абонентський номер чи адресу електронної пошти.

5.3. Повернення товару у випадках, передбачених чинним законодавством та цим Договором, здійснюється за адресою, зазначеною на сайті в розділі «Контакти».

5.4. При відмові Покупця/Одержувача від прийняття товару належної якості Продавець повертає грошові кошти в розмірі вартості такого товару, за виключенням витрат Продавця на доставку такого товару.

Умови повернення

Інтернет-магазин надає можливість повернення товару у випадках та порядку, визначених чинним законодавством України.

5.5. Ви маєте право повернути продовольчі товари неналежної якості в межах терміну придатності, встановленого виробником. Товар неналежної якості – це той товар, який є непридатним для використання за призначенням, бракований товар, товар, який має недоліки (недолік – це порушення обов’язкових вимог до товару), з вичерпаним терміном придатності або доставлений з порушенням цілісності упаковки.

Для здійснення повернення Вам необхідно зв’язатися з менеджером інтернет-магазину на протязі 14 днів з моменту отримання Замовлення і повідомити про необхідність повернення товару. Умови Повернення товару та відшкодування його вартості погоджується з менеджером інтернет-магазину.

5.6. Звертаємо увагу на те, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994р. N172, до переліку товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню) відносяться: продовольчі товари, лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни.

Інтернет-магазин «Лідер Холод» завжди йде назустріч своїм покупцям.

 

  1. ІНШІ УМОВИ

6.1. Користувач має право призначити Одержувачем товару, що купується третю особу. У цьому випадку Одержувач зобов’язаний вказати у формі Замовлення дані, необхідні для ідентифікації Одержувача. На відносини сторін, в такому випадку, поширюються положення ст.636 Цивільного Кодексу України.

6.2. Всі можливі спори та суперечки, що виникають між Сторонами в рамках цієї Угоди, підлягають вирішенню згідно з чинним законодавством України виключно за місцем реєстрації Власника сайту – місце укладення договору. Визнання судом будь-якого положення цієї Угоди недійсним не скасовує дію Угоди в іншій частині і не знімає з Користувача Сайту зобов’язань, прийнятих при реєстрації.

6.3. Усі права на Сайт в цілому і на використання мережевої адреси (доменного імені) належать власнику Сайту.

6.4. Користувач погоджується з тим, що після проходження процедури реєстрації на Сайті, Адміністрація сайту і/або Продавець буде направляти на електронну адресу Користувача листи та/або повідомлення, в тому числі рекламного характеру. Разом з цим, Сайт зобов’язується не передавати електронну адресу, а також будь-які інші відомості про Користувача третім особам. Користувач має право відмовитися від такої розсилки самостійно.

6.5. Вказуючи номер мобільного телефону в Кабінеті, Користувач автоматично погоджується отримувати SMS-повідомлення від Сайту, у тому числі рекламного характеру. При виникненні наміру зупинити розсилку такого роду, Користувач повинен звернутися в технічну підтримку Сайту.

6.6. Користувачеві забороняється розміщувати користувальницький контент, заборонений чинним законодавством та/або такий, що суперечить морально-етичним нормам співробітництва.

6.7. Здійснюючи Замовлення на Сайті, Користувач добровільно надає свою згоду Адміністрації сайту на збір і обробку (накопичення, зберігання, адаптування, поновлення, використання, знищення, поширення) наведених ним даних, а саме: прізвище, ім’я, по-батькові, електронна пошта, телефон, адресу, з метою забезпечення відносин у сфері купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері рекламних і маркетингових досліджень, а також дає згоду на передачу (поширення) даних перевізникам, транспортно-експедиторським і кур’єрським організаціям, іншим третім особам (без обмеження) на розсуд Адміністрації сайту. Дане положення діє на протязі 5 років з моменту оформлення останнього замовлення на сайті.

6.8. Користувач ознайомлений і згоден з умовами цієї угоди.